Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

Min Kuk Stog Rakt Ut Igen, Upphetsad Som Jag Var, Och Jaglade Upp Irenes Fötter På Mina Axlar.

Jag bröt mig fri och hon lade huvudet på sned och log mot mig.
-Ja, mumlade jag, kom med mig. Hennes stjärt putade rakt upp mot mig och fittan täcktes bara av ett par smala svarta spetstrosor. Vi kan se om det är tomt i omklädningsrummet i idrottshallen. Finns det någonstans där det är litet avskilt där du kan hjälpa mig att ta bort det?
-Det du just gör.Omfamningen varade litet länge och när jag försökte hålla min stake borta från henne viskade hon i mitt öra.Så reste hon sig upp och gick till dörren där hon stannade upp för ett ögonblick, log mot mig, och försvann ut i det intilliggande rummet. Min kuk stog rakt ut igen, upphetsad som jag var, och jaglade upp Irenes fötter på mina axlar. Irene kved högt, men det lät som att hon njöt, och hon sa först ingenting, utan det tog några sekunder innan hon flämtade ut.Hon gurglade till och försökte dra undan huvudet, men jag lade en hand bakom hennes nacke, samtidigt som jag massera hennes vänstra bröst genom klänningstyget. Hon gjorde inte något motstånd alls längre.

Den styva kuken i min mun fick mig bara att bli kåtare.

-Varför inte, sa jag, det var länge sen.

-Vad gör du, är du bög? Så frågade han om jag ville ta en bastu.

Han gick och satte på bastun och efter ½ timme var den varm.

Men sen kände jag kuken började växa, jag kunde inte kontrollera det. Den var betydligt större än min.

Jag tog hans kuk i handen och runkade den sakta.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl