Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

Jag Tittade Upp Och Såg Att Hon Tittade På Mig.Han gav mig en puss på kinden och frågade om vi skulle gå hem, och så trampade vi oss emot hemmet. Skulle ha en utav de värsta lärarna på skolan och jag vart genast nedstämd, för vem gillar kvarsittning egentligen?!Jag fick fullt sjå med att försöka få upp hans skärp när han själv tog en paus och reste sig lite och slet av det, jag märkte att det hade blivit en bula i byxorna, och ingen liten sådan heller.

Sedan lade han sig plötsligt ovanför mig och började kyssa mig, jag stretade ju knappast emot så underbar som han var.

- Jo, jag vet, jag åker med honom hem till er för det går ju inga bussar på ett tag nu, svarade jag skrattandes.

- Men vad?

- Niklas, och jag blev rödare i ansiktet.

Vi gick ned, och jag var väldigt nedstämd, tror att Claes hade märkt något också.

- Ja, det är klart, jag är på väg.När jag kom ut hörde jag något som skramlade i köket, det var Claes, han tog ett glas vatten, och jag fortsatte för att gå uppför trappan, medan jag hör honom viska:

- Du är inte sur för det där förut va?

Snett till vänster finns en matsal med kristallkrona och exklusiv konst på väggarna. Jag tittade upp och såg att hon tittade på mig. Trots att jag sprutat precis innan så kom det ännu mer denna gången.

- ”Hmm”, är det enda jag får fram.Stövlarna klapprar ljudligt när hon kommer tillbaka.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl