Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

Jag Tog Kuken Och Drog Den Mellan Hennes Läppar För Att Sedan Sakta Sjunka In I Henne, Det Var Härligt Trångt Och Jag Förstod Att Jag Inte Skulle Hinna Många Tag Innan Jag Kom.

Hon lyfter hjälpsamt på baken så de glider av lätt.Rummen var inte särskilt stora, en säng och en fåtölj och inte mycket mer. frågade Lena plötsligt.
Vi var alla inkvarterade i enkelrum så på väg till middagen gick jag fram till Lena och undrande om hon ville komma till mitt rum och ta en whiskey, jag tyckte att vi kunde behöva stärka oss inför den kommande tipspromenaden.Lotten hade utfallit så att jag fick gå i par med Olle och Lena tillsammans med Karin. Strax före middagen fick vi reda på kvällens program, det skulle vara en tipspromenad och efter det lite samkväm.Min övertygelse var att hon gjort detta omedvetet men när jag väl fått fatt på pennan och satt mig upp möttes våra blickar, hon log och blinkade med ena ögat. Jag tog kuken och drog den mellan hennes läppar för att sedan sakta sjunka in i henne, det var härligt trångt och jag förstod att jag inte skulle hinna många tag innan jag kom.
- Inte här, viskade hon, tycker du inte att vi ska gå?Resultatet från tipspromenaden presenterades och det visade sig att Lena och Karin hade alla rätt. Så klart kunde jag inte hålla min hand stilla så sakta började jag smeka hennes knä för att hamna på insidan av hennes lår men halvvägs upp på låret blev det stopp.Det fick bli en reträtt ut till duschen innan ståndet blev för stort.

Hemmafru för en dag

Sen förde han tummen till min väntande stjärt och tryckte till mot den. Det var från mig det där stönet kom, det var jag som njöt så mycket att min kropp agerade utan mitt medvetande.Det pirrade ordentligt i mitt sköte och sände varma vågor av rysningar genom min kropp. När lägenheten var ren gick jag ut i köket och tog hand om disken.

Det ivriga pulserande i mitt sköte som fick min stjärtmuskel att krama tummen för varje krampande pulsering varnade mig om att min orgasm var när.

Mina blöta stringtrosor drogs av mig, när de passerade över strumpebandshållarens fästen smärte han uppskattande till dem mot mina skinkor, böjde sig ned och nafsade mig i skinkan. Han kan bara inte låta bli mig eller mina bröst då. Till det valde jag en tunn, aningen genomskinlig blus, där jag lät en extra knapp vara oknäppt för att visa mina fasta bröst ännu mer. Jag bearbetade hans styvnande lem med handen och fick hjälp av honom efter ett tag med att hitta rätt tempo. Händerna fortsatte över bröstet och närmade sig bröstens undre kurvor och passerade nuddande över mina bröstvårtor, som stod i givakt under den tunna blusen och lämnade lite åt fantasin, vilket fick mig att stöna till och trycka mitt sköte mot hans stoltserande lem.Även den sista tumleden trycktes in i min stjärt. Jag lät min tunga leka över hans underläpp och lapade försiktigt i mig mina egna safter. När jag vickade lite på rumpan hörde jag klickandet och kände vibrationerna som rörelsen skapade. Det var dock inget hinder för oss att njuta.

Okej?Du skall veta vilka orgasmer jag fått inatt. Vi smög ut och åkte hem. Vi gick upp mot huset och jag och Stina hånglade och tafsade allt mer. Vi får väl se hur länge du håller ut.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl