Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

När De Hade Dansat Färdigt Så Gick Hasse Väldigt Nära Efter Min Fru Men Jag Såg Då Jag Tittade Lite Åt Sidan Att Hans Kuk Hade Erigerat Under Dansen Och Hur Toppen Av Hans Stora Stånd Trycktes In Mellan Hennes Skinkor.jag Hade Förstås Svarat Ja Och Hon Hade Fortsatt Att Visst Kan Hon Låta Män Kyssa Henne Och Till Och Med Besvara Deras Kyssar, Men Att Ligga Med Dem , Det Skulle Hon Inte Kunna Göra.hasse Började Söka Sina Kläder Då Hon Avbröt Honom Och Nakna Kysstes De En Sista Gång.


- Nej, det är ingen fara.
- Det låter som ett bra förslag, huttrade Emma tillbaka som svar.Hon kröp ner bredvid honom.Som tur var så tog det inte så lång tid med buss. Som tur var hade inte Anton bett henne sjunga något. , frågade Emma lite försiktigt.
- - Nej, sa han, och skrattade lite lätt.
De satt och pratade ett bra tag in på småtimmarna. Det var första gången de skulle träffas…Det pirrade i magen på Anton., utbrast Emma, jag har inte ätit så mycket idag, erkände hon.Han tvekade något innan han fortsatte upp igen till den lite intimare regionen.

Vår trekant del 1

Här kan jag nämna att min hustru var jungfru när vi träffades och hennes erfarenheter av annan sex än med mig kommer enbart från någon porrfilm. När de hade dansat färdigt så gick Hasse väldigt nära efter min fru men jag såg då jag tittade lite åt sidan att hans kuk hade erigerat under dansen och hur toppen av hans stora stånd trycktes in mellan hennes skinkor.Jag hade förstås svarat ja och hon hade fortsatt att visst kan hon låta män kyssa henne och till och med besvara deras kyssar, men att ligga med dem , det skulle hon inte kunna göra.Hasse började söka sina kläder då hon avbröt honom och nakna kysstes de en sista gång. Det får då bli ett spännande glidmedel, som kåtar upp dig ordentligt, när du för in din kuk i min kärlekstunnel, skrattade Else. Detta var en dröm som jag också länge burit inombords. Jag sökte hennes läppar och försökte kyssa henne, men hon vände generat kinden till och tittade på Hasse och jag kysste henne på kinden.Vår vän drog då tillbaka sin förhud så långt det gick och visade att mellan flänsen och förhuden fanns våt sperma och fittsafter.

Han hade en lång förhud som täckte hela hans stora ollon, trots hans stora stånd. Vi män var ju helnakna och min kuk höll på att inta viloläge efter min älskade hustrus och Hasses vackra uppvisning av sitt sköna samlag, trots att Else ju ännu var klädd i sexiga nylonstrumpor och strumphållare, men nu fanns det små fläckar av vit torkad sperma på det svarta nylonet. Jag kände hur hon drog bort sin stjärt från min kuk och tryckte sitt underliv mot vår väns. Jag kom-kom-kom-kom-kom-mer också, ropade min kära hustru och slog sina nylonklädda ben runt vår väns stjärt. Min hustru har tidigare berättat att ibland när hon dansat med våra manliga vänner, eller med en främmande man, så har hon känt, hur de reagerat på hennes skönhet och sexiga kvinnokropp, och deras kukar har styvnat och tryckt mot hennes lår eller venusberg eller mage, lite beroende på hur lång hennes kavaljer varit.

Jag lade mig på sängen och Linda lade sig bredvid mig.Jag hade ringt min kompis Patrik, och jag var nu på väg hem till honom.
- Du ska veta, sade hon, att det har jag också. Jag kände att jag var tvungen att komma nu, och utan förvarning kom hela satsen som en brandslang i Lindas mun. Allt jag såg var hennes skrivbord.
Hon reste på sig och gick fram till mig. Det tog ett tag innan någon öppnade, och jag trodde nästan inte att någon var hemma.Jag öppnade dörren och smög försiktigt ut i hallen, och såg att Lindas dörr var stängd."Jag kommer snart om du fortsätter såhär", sa jag till henne varpå hon böjde ner sitt huvud och tittade på mig förvånat. "Fyll mig. " sa jag vilket förvånade mig själv men hon blundade och slickade sig nöjt om läpparna.Hon andades tungt som i nån form av chock när jag bet tag i bröstvårtan med min spända läppar och sög. Hennes hud hade blivit knottrig av kylan när hennes blöta stekheta kropp mötte den kalla brisen från det vidöppna fönstret. Jag är bäst!Hon kvicknade till med en djup utandning och hennes fitta grep törstande krampaktigt om roten till min hårda kuk. Det svartnade för mina ögon, jag sprutade hårt och direkt efter det igen, och igen, och igen, och fortsatte spruta och spruta rätt upp i hennes spända kropp.

Chattjejen

" undrade jag helt ärligt och började känna mig ganska bekväm med situationen.Kunde inte låta bli att tänka att snart skulle jag smeka musen också. Hon skälvde lätt vid varje beröring mina läppar gjorde mot hennes kropp som var len som sammet och så fast som bara en tonårings hud kan vara.Hon andades tungt och upphetsad mot mitt ena öra och jag kunde knappt urskilja ett lätt "ja... nu...

Nu tittade jag djupt mot henne och tog ett av hennes små fingrar i min mun och sög på det. "

Ok, nu var det ingen tvekan längre vad hon menade. Den gled in som smör trots allt och hittade rätt, så att hon tvunget släppte ifrån sig ett ganska ljudligt stön.

"Vilken fin katt du har" sa hon å sken upp igen.Jag satt ett finger på hennes mun och tryckte in det.

Med alla skriverier i tidningar och rapporter på TV den senaste tiden, kändes det nästan som att vara en av alla dom där snuskgubbarna som raggar upp unga tjejer på nätet och lurar dom till sex.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl