Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

Hon Kan Verkligen Läsa Mina Tankar, Det Var Det Ända Som Fanns I Mitt Huvud.


Jag saknar dig redan, saknar sättet du kysste min gyllenbruna hals.
Och det var så det skulle förbli.. Vi satt båda på knäna, hade händerna runt varandra..
Jag satte mig upp på mina knän och började kyssa henne på halsen, jag hade saknat henne så mycket, drog hennes bruna linne över hennes vältränade armar, hennes bröst var större än jag kommit ihåg.
Förlät honom och drog med honom in i sovrummet. När maten hade mättat våra magar kände jag en arm runt mina axlar och jag flyttade mig närmare hennes försiktiga kropp.Hon ville vara nära det kände jag, hålla min hand, Känna luften svalka våra heta kroppar. Hon kan verkligen läsa mina tankar, det var det ända som fanns i mitt huvud.
- förlåt..


Jag och min pojkvän, men det finns alltid ett tredje hjul.
Ville så gärna ha dig tillbaka vid min sida. Jag förde sakta min hand mot hennes mage och satte mig närmare.

Innan han var klar hade hon hunnit komma i ytterligare en härlig orgasm.
- Slicka nu av dina safter från kuken, beordrade Mats.Det mest fascinerande av allt var att ingen annan än Mats visste om vad hon egentligen kände, där under de tajta jeansen. Nu stod hon där med den medelstora, svarta pluggen uppkörd i analen och hon kände sig riktigt horig. Han gick upp bakom henne och smekte och klämde om hennes varma skinkor. Sen tog han sin hårda kuk och förde in den i hennes fitta.
Hon ställde sig mot väggen. Mats tog dock god tid på sig i butiken, det var naturligtvis han som avgjorde vad det skulle bli för inköp.
- Kom älskling så går vi in och tar oss en titt, sa han och tog hennes hand.

En underbar kväll


Hon sög samtidigt som hon lät tungan leka med hans ollon.
Emma vinkade lite lätt med pekfingret, att han skulle komma och lägga sig på henne.Han trängde in i henne och dem båda stönade.
Lite retfullt ställde sig Peter bakom Emma och började kyssa hennes nacke, damen tittade förvånat och vände sig sedan om i lite av något som såg ut att vara avsky.
Han tog hennes hand och dem började gå, det var inte så lång väg, 5 minuter tog det för dem att komma till det stora hyreslägenhetshuset som Peter bodde i.
Efter dem orden somnade dem båda, helt nakna, på hans soffa och där sov dem tills nästa morgon.
Det tog inte lång tid innan Peter sa:
- Jag kommer nuuuuuuu
Emma tog snabbt ut den ur munnen och runkade han för hon ville inte ha satsen i munnen, det tog henne några snabba drag så kom han, på både hanso och Emmas mage.
Emma sa inget utan svarade med att kyssa honom, han kysste givetvis tillbaka och där stod dem ett bra tag, tätt intill trädet och kysstes.
Han kysste sedan henne på munnen, och lät sina händer smeka hennes kropp, brösten, sidan, magen, låren, han älskade hennes kropp.Peter lät sin tunga slicka blygläpparna upp tills han hittade klitoris, Emma gav ut ett stön:
- Åhh så skönt
Peter fortsatte, slickade Emma och lät samtidigt ett finger tränga in i henne, hon var ganska trång.

Mötet med den nya sekreteraren

Vi var som två törstiga vandrare i öknen som hittat en läskande källa.
”Sätt dig i sängen är du snäll och håll mig i handen”, bad hon. Hon gick in, tände ljuset och började fixa i sitt rum.
Efter ett par timmar var middagen slut och Roland tog in notan. , frågade hon med sin mjuka röst.När min hand efter en lång stund hittat ner till hennes sköte, fann den en tjock buske som slutade i en ångande flod av safter som bara längtade efter att få suga in hela mig i sig…
Den natten sov vi inte många minuter och sedan fick vi ett helt år av oerhört sensuell och exotisk erotik.
Det gick bra sade jag och bjöd henne att sitta i min läsfåtölj. Dessutom hade hon ovanligt fylliga bröst. Båda darrade av upphetsning. Du har ändå ingen chans på en sådan skönhet””, sade jag till mig själv och gick in i mitt lilla badrummet för att borsta tänderna.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl