Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

Och Samtidigt Visste Hon Bara Allt För Väl Att Hon Skulle Löpa Linan Ut.

Att lyda en främling (3)

Så här långt hade hon ju faktiskt gjort allt av egen fri vilja, förutom det här sista, och det hade hon kunnat avstyra om hon hade velat.Han bröt samtalet och såg när hon klev ur bilen.

”Jag är glad att du gillade den”, svarade hon. Och samtidigt visste hon bara allt för väl att hon skulle löpa linan ut.

Och det var inte bara han. Han väntade tills hon satt i hans bil och hade tagit på sig ögonbindeln. Och hon överrumplades fullständigt när hon plötsligt kände något kletigt som hamnade på den hand hon använde för att smeka sin lustknapp.

Allt är bokat och klart så det är bara att hem och packa, Fixar du detta så ser jag ingen anledning till varför du inte skulle få den där befodran som du önskat dig.När jag låg där på magen så blev jag otroligt kåt av hans händer.

- Vi har ett problem sa han allvarligt innan jag knappt hade hunnit kommit in på hans kontor. Jag provar med ett finger till och hans ringmuskel börjar slappna av min behandling.
En sann historia från ett av mina besök i Sthlm 2003

Ut och in i ett sakta tempo. Han stod framför mig i bara kalsongerna och jag började smeka hans reda stenhårda kuk utan på kalsongtyget. Fredag eftermiddag och knappt en 1 timme kvar innan det var dags att fira helg. Min tunga virvlar runt samtidigt som mina händer smeker hans rakade pung. Snart glider ett av mina fingrar försiktigt in i hans stjärt.
-Du har en vacker kropp vänd dig om...jag lydde omedelbart. Han är omskuren...Jag tar hans lem i min mun suger långsamt och låter hans ollon kittla mig lång ner i halsen. Jag masserar hans stjärt och drar mig mot hans anus...han andas tungt.
-Kiropraktorn...nu är det din tur att få massage. Han böjde sig ner och hans tunga vidrörde mitt ollon och jag ryckte till samtidigt som han smakade på min försats...

Jag stod på knä och bara tittade och njöt av denna ljuvliga kvinna. Du kommenterade även hur härlig min kuk är och hur gott det är att suga kuk. Sedan ska jag spruta där du vill ha det. En löskuk i fittan är vad jag behöver.

Du log ditt härliga leende och frågade:
- Blir det bra så här?Alla kläder tog du inte av dig utan behöll lite grann på. Svag musik hördes genom sovrumsdörren. Kör in den djupt i fittan.

- Jag är så kåt! Kom får jag känna på dig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl