Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
faustognfw

Ena Handen Börjar Massera Hennes Sköte, Jag För In Två Fingrar, Hör Henne Stöna, Varje Gång Min Handflata Träffar Hennes Skinka Så Kramar Hon Runt Mina Fingrar…jag Ställer Mig Upp Och Låter Min Lem Fylla Henne Istället, Fortsätter Smiska Och Njuta Av Hennes Muskler Runt Mig.

Hon vet att hon är trygg med mig, att jag inte kommer göra henne illa. Att tveka inför sin Master bestraffas, otvivelaktigt.

Sakta går jag runt henne, njuter av hennes skönhet, hon är så vacker.

Jag drar mig ur och låter henne ställa sig på alla fyra på bordet brevid. Hona är ljuvlig, trots att jag märker att hon har svårt för att ta mig djupt så försöker hon innerligt att göra mig nöjd…det skall hon belönas för senare..denna ljuva kvinna.Ett vackert minne...Hon är så trång och skön. Nu finns det ingen tveksamhet längre, hon lyder direkt och med stor iver. Hennes hår som faller över axlarna, ner över hennes bleka, vackra bröst.

Jag börjar sessionen med att inspektera min nya slyna, att hon är vacker visste jag sedan tidigare, men nu överväldigas jag av intryck. Nu vet hon vad som skall komma, hon vet att jag älskar att tvinga in min kuk i en varm mun. ”Gapa stort, ner på alla fyra” Igen så lyder hon direkt. Ena handen börjar massera hennes sköte, jag för in två fingrar, hör henne stöna, varje gång min handflata träffar hennes skinka så kramar hon runt mina fingrar…jag ställer mig upp och låter min lem fylla henne istället, fortsätter smiska och njuta av hennes muskler runt mig. Hela hon vibrerar, hon är så blöt att det rinner ur henne, ner över mitt ansikte…hon får på nytt falla ner på alla fyra och ta emot smisk, samtidigt som jag masserar henne rytmiskt…som en duktigt slyna ber hon om lov, ber om att få komma.

Han såg ner på henne: Han var inte ensam om att vrida sig i ecstasy. Men ingen kunde se hennes salta tårar färga hennes bleka kinder, regnet slog som piskrapp mot hennes redan kalla hud och den våta, trasiga blusen klistrade sig fast vid hennes runda, fylliga bröst. Hon var redan våt, det kändes som att doppa fingret i en varm och fuktig flod i Amazonerna. Han slickade hennes bröst och hörde hur hennes röst skälvde när han började närma sig hennes sköte med sin trevande hand.

Han öppnade ögon och såg två vackra runda bröst framför sig. Att höra sina egna lustfyllda läten eka högt i rummet var generande, även om hon vigt sin kropp åt honom.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl